Logo mooirooi.nl
Foto: AS Media  | Fotonummer: 8506bf
Foto: AS Media
Politie berichten

Twee ongelukken kort achter elkaar

  Politie

Sint-Oedenrode - Zondagavond 12 februari is er rond 19:40 uur een aanrijding gebeurd tussen twee voertuigen op de A50 bij Sint Oedenrode.

De hulpdiensten zijn ter plaatse gekomen om de situatie veilig te stellen. Bij de aanrijding zijn beide voertuigen flink beschadigd geraakt. Eén van de auto's is in de middenberm tegen de vangrail tot stilstand gekomen. Bij de aanrijding raakte uiteindelijk niemand gewond.
De politie heeft tijdens het incident één rijstrook af moeten sluiten. Een berger heeft één van de betrokken voertuigen afgesleept.

Er vond op dezelfde A50 nog een ongeval plaats. In de file ontstond een kopstaart aanrijding. Twee personen raakten door deze aanrijding gewond. Beiden zijn voor controle met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een berger heeft de auto's afgevoerd om de weg weer vrij te maken. Bron: AS Media

4 reacties
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>