Afbeelding

MooiRooi heeft bijna 7000 volgers op Facebook

Oproep

Sint-Oedenrode - MooiRooi en Mediahuis Meierijstad brengen niet alleen nieuws op MooiRooi.nl of in DeMooiRooiKrant. Ook op social media probeert het veel aanwezig te zijn en dat zet zoden aan de dijk. Op Facebook heeft de lokale nieuwssite inmiddels bijna 7000 volgers. Dat aantal wordt binnen nu en enkele weken bereikt.

Dagelijks zet MooiRooi meerdere nieuwsberichten op Facebook. Zo’n 7000 mensen volgen dat op de voet. Een merendeel klikt met regelmaat door via dergelijke berichten naar de website van MooiRooi.nl. Vandaar dat de dagelijkse bezoekerscijfers van de nieuwssite ook zo hoog liggen. Met een gemiddelde van 4000 a 4500 unieke bezoekers per dag is MooiRooi.nl een topsite onder de lokale nieuwsplatformen te noemen. 

Instagram en X (Twitter)
Ook op Instagram timmer MooiRooi onder de naam Mediahuis Meierijstad aan de weg. Ook dit kanaal heeft Mediahuis Meierijstad in eigen beheer. Afgelopen twee maanden is het aantal volgers flink gestegen met zestig nieuwe volgers. Daarmee staat de teller inmiddels op 2400 volgers en iedere dag komt er wel een nieuwe volger bij. Al tien jaar is MooiRooi actief op Twitter (voortaan X).Op dat kanaal zijn er ongeveer 2300 volgers.