De app altijd binnen handbereik.
De app altijd binnen handbereik. Foto: Kim Vulders Fotografie

Tweeduizend downloads voor de MooiRooi app

Oproep

Sint-Oedenrode – De MooiRooi app wordt gretig gedownload in Sint-Oedenrode (en omstreken). Inmiddels is de grens van 2000 downloads gepasseerd. De laatste week zijn er weer tientallen bijgekomen. De redactie heet alle gebruikers van harte welkom.

Sinds de lancering van de app op 1 mei van dit jaar liep de teller snel omhoog. Er zijn dus veel mensen die interesse hebben om het nieuws van Sint-Oedenrode nog sneller tot zich te nemen. Dat niet alleen: er staat een overzichtelijke en zeer uitgebreide evenementenagenda in en er is een speciale omgeving voor MooiRooi Plus leden. De komende maanden komt er voor hen speciale content. De andere berichtgeving blijf zoals iedereen gewend is. Als jij ook de MooiRooi Plus content wilt lezen, meld je dan hier aan als lid. Dan ontvang je midden juli ook het nieuwste De Bron magazine.

Nieuw: podcastmodule
De eerste versie van de app had al een podcastmodule, maar die is nu compleet vernieuwd en verbeterd door de ontwikkelaar. De Bron podcast is dus voortaan te vinden in de onderste menubalk van de app en niet meer in de bovenste. Ga er maar eens goed voor zitten. Komende vrijdag wordt een gloednieuwe uitzending opgenomen en die wordt wederom interessant. Inmiddels zit De Bron podcast op ruim 7000 downloads in totaal, via Spotify, website MooiRooi en de MooiRooi app.

Download ‘m nu!
Heb jij de MooiRooi app nog niet? Download ‘m nu en blij van alles op de hoogte!
Download met Apple
Download met Android

Heb je vragen over de MooiRooi app? Stuur een mail naar redactie@mooirooi.nl of bel naar 0413-479322 . Binnenlopen mag uiteraard ook bij Mediahuis Meierijstad: Heuvel 7 Sint-Oedenrode.