Afbeelding

Hart voor elkaar: samen kunnen we het rooien!

Oproep

Sint-Oedenrode - Het zijn gekke tijden. De zon schijnt maar terrassen zijn leeg. Winkelstraten zijn extreem rustig. Maar het goede nieuws is dat Rooise ondernemers zeker niet stilzitten. Ze zijn creatief. Ze brengen hun restaurant bij je thuis. Je kunt 1-op-1 shoppen. Je kunt je laten verrassen met een verrastas. Of ze bieden je de mogelijkheid om kleding of schoenen thuis te passen. Ze zetten hun social vol met afbeeldingen van de nieuwe collectie en geven hun mobiele nummers om je bestelling rechtstreeks door te geven.

Voorzitter van Stichting Natuurlijk! Sint-Oedenrode, Sietske Hubens-van de Loo: “Petje af voor al deze ondernemers. Als stichting willen we graag een steentje bijdragen in deze bizarre periode. Een leefbaar Sint-Oedenrode, dat is waar we voor gaan. Inwoners en ondernemers met elkaar. Samen zorgen we ervoor dat de lokale economie sterk blijft zodat we kunnen blijven genieten van ons prachtige dorp. We hebben daarom in samenwerking met MooiRooi en Fruitcake het initiatief genomen om een campagne in te zetten: wees loyaal, koop lokaal. Nu zijn Rooienaren sowieso heel loyaal. Echter willen we het met deze actie wat extra kracht bijzetten .”

Wees loyaal. Koop lokaal
Op www.natuurlijksintoedenrode.nl/koop-lokaal staat een groot aantal ondernemers uit Rooi op een rijtje met daarbij openingstijden, bezorgservice, acties, etc. Op deze manier heb je als inwoner alle informatie in één overzicht. Daarnaast is er door MooiRooi een speciale afbeelding gemaakt. Deze afbeelding gaan we de komende weken veel terugzien. Ook op Facebook. Zie je deze afbeelding? Deel ‘m dan op je tijdlijn. Samen kunnen we het rooien.

Lees verder in DeMooiRooiKrant van deze week