Afbeelding

Ook DeMooiRooiKrant laat zich niet uit het veld slaan

Oproep Coronavirus

Sint-Oedenrode – Er is geen sport, evenementen en vergaderingen zijn afgeblazen, de scholen zijn dicht en sommige bedrijven sluiten noodgedwongen de deuren. Dat betekent ook voor DeMooiRooiKrant een stuk minder inkomsten, maar ook veel minder kopij. Op een normale maandag puilt de mailbox uit. Nu was die net zo leeg als de A50 tijdens een coronaspits.

Toch laat de redactie zich niet uit het veld slaan. Natuurlijk, de krant zal niet zo dik zijn als normaal, maar woensdag valt hij wel ‘gewoon’ op de deurmat. MooiRooi is druk bezig om de lokale informatie rondom het coronavirus zo goed mogelijk te stroomlijnen. Dagelijks geven we updates via MooiRooi.nl en ook in DeMooiRooiKrant van deze week zullen er voldoende tips en belangrijke wetenswaardigheden staan over het coronavirus.
Om uw gedachten te kunnen verzetten – wat ook belangrijk is in deze tijd – zorgen we daarnaast voor andere verhalen en artikelen die niets met corona te maken hebben. Er lijkt op dit moment even geen leven naast corona te zijn, maar dat is er wel en dat proberen we te weerspiegelen. Natuurlijk kunnen we daar net als anders ook uw hulp goed bij gebruiken. Heeft u een nieuwtje? Een interessant verhaal of wilt u een ingezonden stuk inleveren? Stuur dan een mail naar redactie@demooirooikrant.nl. Onze dank is groot!

De redactie wenst iedereen sterkte die het virus onder de leden heeft. De gedachten gaan uit naar al die mensen die in het ziekenhuis liggen en vechten om beter te worden. Daarnaast heeft Team DeMooiRooiKrant groot respect voor al die mensen in de zorgsector die dag en nacht werken om de crisis te bestrijden.