Alle kinderen zetten zich in.
Alle kinderen zetten zich in.

Paashaas geeft kinderen extra energie tijdens Oekraïne-loop

Onderwijs Onderwijs

Nijnsel - Alle kinderen van basisschool de Sterjasmijn in Nijnsel liepen afgelopen vrijdag een sponsorloop om geld op te halen voor kinderen uit Oekraïne die verblijven in Meierijstad. De school draagt deze kinderen graag een warm hart toe. De kinderen hebben zich enorm ingezet om dit evenement tot een succes te maken.

Na de lunchpauze stond er ineens een paashaas op het nieuwe schoolplein. Hij verraste de kinderen met een lekker paaseitje. Dat eitje zorgde voor energie, want nadat het startsein gegeven was, gingen alle kinderen van groep 1 t/m 8 vol energie van start. Alle kinderen hebben hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk rondjes te rennen en daarmee zo veel mogelijk geld op te halen. Nu is het nog spannend welk bedrag er in totaal is opgehaald… Dit wordt binnenkort uiteraard bekend gemaakt.
Dankzij hulpouders werden de stempelkaarten volop gevuld met stempels en stond de ranja klaar na afloop van de sponsorloop. “Wij zijn trots op onze kinderen, ouders en publiek en in gedachten bij de kinderen uit Oekraïne!” laat de directie van de school weten.

Open dag
Deze kondigen ze alvast met veel enthousiasme aan. U bent allen van harte welkom om op zondag 22 mei tussen 11.00 en 13.00 uur een kijkje te komen nemen in het nieuwe schoolgebouw van Nijnsel!

Afbeelding
Afbeelding