Afbeelding
Foto:

Fantastische slagingspercentages Zwijsen College en Fioretti College

Onderwijs Onderwijs

Meierijstad - Op het Fioretti College en het Zwijsen College in Veghel is de vreugde groot. Beide scholen laten fantastische slagingspercentages zien. Dat is een knappe prestatie als je bedenkt dat het in veel opzichten een turbulent schooljaar was.

Na het eerste tijdvak waren op het Fioretti College reeds alle leerlingen in de basisberoepsgerichte leerweg geslaagd. Een score dus van 100%. Na het tweede tijdvak is het slagingspercentage in de kaderberoepsgerichte leerweg 99%. Van de mavo-leerlingen is 98% geslaagd. Enkelen doen nog een herexamen in het derde tijdvak.

Ook op het Zwijsen College zijn de slagingspercentages uitstekend. Maar liefst 92% van de havisten heeft het felbegeerde diploma behaald. Van de vwo-leerlingen is 95% geslaagd en dat is een topprestatie. Enkele havo- en vwo-leerlingen doen nog een herexamen in het derde tijdvak.

De directie en de medewerkers van beide scholen feliciteren alle geslaagden van harte met het behalen van hun felbegeerde diploma en wensen hen een fijne zomervakantie en veel succes met hun vervolgstudie.

Afbeelding