Kom je ook knutselen?
Kom je ook knutselen?

Herfstvakantie bij kinderboerderij Kienehoeve

Natuur

Sint-Oedenrode - Knutselen op de Herfstknutseldag, speuren naar kaboutertjes, of gewoon even knuffelen met de dieren… Bij kinderboerderij Kienehoeve is in de herfstvakantie genoeg te beleven.

Op woensdag 26 oktober is het Herfstknutseldag op kinderboerderij Kienehoeve. Tussen 10.00 uur en 15.30 uur mogen kinderen komen knutselen. De kosten zijn €2,50 per kind. Hiervoor kun je een mooi knutselwerkje maken en krijg je ook nog een glaasje ranja én iets lekkers. Aanmelden is niet nodig, zorg er wel voor dat je lekker warme kleren aantrekt die vies mogen worden. Bij droog weer is de activiteit buiten, bij regen in de dwarsdeelschuur.

Tip: maak voordat je komt knutselen een herfstwandeling door het park en zoek mooie bladeren die je in je knutselwerk kan gebruiken.

In oktober zijn op de kinderboerderij vijftien kaboutertjes ‘aan het werk’. Met een goede speurneus en een beetje geluk kun je ze vinden. Wacht niet te lang met komen zoeken, want aan het eind van de maand vertrekken ze weer. Volg de kinderboerderij op Facebook (Facebook.com/kinderboerderijkienehoeve) of Instagram (@kinderboerderijkienehoeve) om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

De kinderboerderij is gratis toegankelijk. Openingstijden: zaterdag van 9.00 – 12.00 uur, zondag van 13.30 – 16.00 uur en maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur.