Een foto uit maart 2023.
Een foto uit maart 2023. Foto: Jos van Nunen 2023

Wie hoor jij graag terug in De Bron podcast?

Human Interest

Sint-Oedenrode – De Bron podcast is altijd op zoek naar inspirerende (oud)-Rooienaren met een goed verhaal. Wie zou jij graag eens terug horen in de maandelijkse opname?

De Bron podcast zit alweer aan het begin van het vierde seizoen. Inmiddels zijn er ruim dertig uitzendingen gemaakt. Dat wil dus zeggen dat we zestig mensen hebben geïnterviewd. Zoveel inspirerende Rooienaren met de meest uiteenlopende verhalen zijn er.

We hebben onder andere een internationale DJ aan tafel gehad, een geluidstechnicus die overal ter wereld komt, een kunstenaar die treinen ontwerpt, een wetenschapper, enkele entrepreneurs, maar ook een top-modeontwerpster en de voormalige Rijksbouwmeester of de bekendste bloemenondernemer in Engeland. Het zijn er eigenlijk teveel om op te noemen. Er is nog een lijst van mensen die de redactie gaat uitnodigen, maar samen weten we meer dan alleen.

Ken jij een inspirerende (oud)Rooienaar die we zouden kunnen benaderen voor de show? Laat het ons weten via redactie@mooirooi.nl Alvast bedankt!