Rosella Passier aan het woord.
Rosella Passier aan het woord. Foto: Guusje Breuer - Vindkracht13
Podcast

Op bezoek bij de KNVB: ‘Van Gaal is een aimabele man’

Human Interest

Sint-Oedenrode – Daar zaten we dan afgelopen vrijdagmiddag, in het hol van de oranje leeuw, in ‘de kleedkamer’ van de KNVB-campus in Zeist. Oranje shirtjes aan de muur en warme hapjes op tafel. We kwamen er niet aan toe om ze op te eten, want daar was het gesprek met onze gasten te interessant voor.

Nou ja, ‘onze’ gasten, we waren dit keer bij iemand anders uitgenodigd. Namelijk op het werk van Rosella Passier. Zij is Captain Marketing van de Nederlandse voetbalbond en dat betekent dat je overal achter de schermen komt en een sleutelpositie vormt binnen de organisatie. Zo reist ze binnenkort met het Nederlands Elftal mee naar Qatar en zal ze net zo lang blijven als hen. Hopelijk zo lang mogelijk Daarover vertelt de Rooise honderduit in deze podcast. Wat ze van Van Gaal vindt? ‘Het is een aimabele man’, zegt Rosella.

Om in de voetbalsferen te blijven schoof ook oud Eredivisiespeler Ruud van der Rijt aan. Hij speelde ruim honderd wedstrijden bij FC Eindhoven en Willem II. Op dit moment traint hij de hoofdklasser Nuenen. In Zeist volgde hij trainingscursussen. Zijn kijk op voetbal en het verloop van zijn carrière komen ruim aan bod. 

Luister de uitzending hier >>>


Afbeelding
Afbeelding
Rosella aan het woord
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding