Carla Klinkhamer
Carla Klinkhamer

Carla Klinkhamer Secretaresse van het Jaar 2022

Human Interest Human interest Human interest

Sint-Oedenrode – Het is vandaag in heel Nederland Secretaressedag. Het is hét moment om de waardering uit te spreken naar al die heren en dames die in deze functie werken. Zij zijn juist echter degene die veel meer taken doen binnen een bedrijf. Zo ook Carla Klinkhamer van Van der Vleuten elektrotechniek uit Sint-Oedenrode. Zij is een ware duizendpoot en wordt daarom verkozen tot Secretaresse van het Jaar 2022.

Morgen wordt Carla Klinkhamer door DeMooiRooiKrant in de bloemen gezet. Bloemen die worden geschonken door Bloembinderij de Keizerskroon.

Dit schrijven de collega’s over haar: “Carla is onze duizendpoot. Wat ze allemaal doet is eigenlijk te veel om op te noemen. ‘s Morgens vroeg staat ze al paraat voor ons. De vele telefoontjes worden dagelijks door haar aangenomen, werkbonnen worden aangemaakt en de juiste monteur wordt aangestuurd om directe storingen snel op te lossen. De wekelijkse planningen worden sluitend gemaakt en daarnaast wordt de project- en financiële administratie door haar verzorgd, zodat ook dat deel in goede banen blijft.
Om het bedrijf op social media te promoten, zorgt ze er voor dat er foto’s worden gemaakt en ook de nodige personeelsactiviteiten worden door haar geregeld. Het is een ware duizendpoot, een onmisbaar persoon waar we enorm trots op zijn, waarbij ze zich goed staande weet te houden in deze mannenwereld. Zelfs als we handen op de werkvloer te kort komen, is ze niet te beroerd om de werkkleding aan te trekken en mee de bouw op te gaan! Daarnaast is ze de lopende encyclopedie van ons ERP systeem. Heb je vragen of loop je vast moet je het Carla vragen. Mocht ze het toevallig niet weten, dan zal ze er alles aan doen, dat ze het wel weet.”

Met dit soort lovende kritieken kun je wel thuis komen! Carla, proficiat en zoals beloofd zullen de bloemen nog volgen!