Hans Nieuwkamp vertelt over de bezigheden voor de mensen uit Oekraïne.
Hans Nieuwkamp vertelt over de bezigheden voor de mensen uit Oekraïne. Foto: Jos van Nunen

Emotionele oproep Hans Nieuwkamp bij De Bron podcast

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode - Al flink wat jaren zet Rooienaar Hans Nieuwkamp zich in voor de inwoners van Oekraïne. Met en namens de Stichting Meierijstad Helpt Oost-Europa rijdt hij al jaren goederen naar Oekraïne en enkele omliggende landen. Zo kent hij er veel mensen die voor de oorlog al niets hadden. Op dit moment is de situatie al helemaal schrijnend en dat vertelt Hans in de laatst opgenomen De Bron podcast van afgelopen vrijdagmiddag. Hij doet daarin tevens een emotionele oproep. (zie onderaan de tekst de link naar de uitzending)

Meierijstad Helpt heeft gelukkig al heel veel sponsoren die helpen met verzorgingsproducten en levensmiddelen, maar ook met brandstof om naar Oost-Europa te kunnen. Toch komen ze nog iets belangrijks te kort en daarom doet Hans in de uitzending een oproep aan de transportbranche. Hans is tijdens de opname een paar keer emotioneel. De slechte situatie voor de burgers daar doet hem veel. 

Gerry van Gerwen
Ook aan tafel zat deze keer Gerry van Gerwen, de bekende oud-beroepsrenner. Hij toont zich een goed gesprekspartner voor Hans en vertelt daarnaast over zijn eigen sportieve en zakelijke carrière in de wielersport. Tijdens de uitzending kwamen we er achter dat hij nog een andere naam heeft. Een derde gast die aanschuift is Jaimie van den Braak. Zij is een startende ondernemer en komt daar kort over vertellen.

 Veel plezier en inspiratie gewenst bij het luisteren! Wil je Hans Nieuwkamp helpen? Bel of mail dan met Stichting Meierijstad Helpt Oost Europa. 


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding