Afbeelding

Tinus Verhagen erelid MTC d’n Dommel

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode - Tijdens de jaarvergadering van Motortourclub d’n Dommel is Tinus Verhagen verrast met het erelidmaatschap van de motorclub.

Tinus is niet alleen lid vanaf het eerste uur, Tinus IS de motorclub. Zelfs nog voor de officiële oprichting in 1997 heeft Tinus zich ingezet voor de motorclub als onder andere bestuurslid, voorzitter, rittenplanner en medeorganisator van vele ritten en motorweekendjes naar Luxemburg, de Ardennen, de Eifel enz. Hij staat altijd klaar als er binnen de club iets georganiseerd wordt. Je kunt altijd een beroep op Tinus doen. En als er iets is dat niet kan zoals het moet, tja, dan moet het maar zoals het kan…
Motortourclub d’n Dommel is meer dan 25 jaar geleden opgericht. In 1994 vertelde Tinus aan de bar over zijn hobby, het motorrijden en van het één kwam het ander. Met enkele andere enthousiaste motorrijders richtte hij in 1994 de motorclub op, om deze in 1997 officieel in te schrijven als Motortourclub d’n Dommel, kortweg MTC d’n Dommel.
MTC d’n Dommel telt een kleine veertig leden uit alle lagen van de bevolking, in leeftijd variërend tussen 30 en 80 jaar en met allerlei type motoren. Rijd je ook motor en lijkt het je leuk eens bij één van de vele motorritten aan te sluiten; iedereen is van harte welkom. Zeker tijdens de avondvierdaagse in juli of bij de open ritten die 2/3x per jaar worden georganiseerd. Op de website www.mtcdndommel.nl vind je een complete jaaragenda met daarin alle activiteiten.