Mats van den Brand.
Mats van den Brand.

De Bron podcast start weer: Mats van den Brand te gast

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode – Na een (te) lange periode van stilte start De Bron podcast weer op, komende vrijdag 18 februari. Presentatoren Jeroen en Geert zitten te springen om weer te beginnen. Vooral omdat ze enkele geweldige gasten hebben uitgenodigd voor de show! De eerste hebben we al verklapt in de kop. De andere houden we nog heel even geheim…

Mats van den Brand is één van de twee gasten die aanschuift bij De Bron podcast. Hij is al lang niet meer het grote karttalent, of de belofte in de World Rally Car. Nee, hij is inmiddels een echte zakenman en begeleider in de autosport. Wij zijn natuurlijk enorm benieuwd naar hoe het hem nu vergaat. Wie zijn socials in de gaten houdt, ziet dat hij in ieder geval ver buiten de Rooise grenzen komt en daarom zal hij genoeg interessante verhalen hebben.

LET OP
Een opname bijwonen? Dat mag, heel graag zelfs! De komende afleveringen van De Bron podcast worden opgenomen in café Oud Rooij. Café Ons Thuys is voorlopig niet open, dus dat is de reden dat het vertrouwde honk wordt verlaten. De Bron podcast kijkt uit naar de samenwerking met de altijd gastvrije Michael Toelen! Wees welkom! De podcast start om 16.30 uur en je mag gewoon gezellig doorkletsen tijdens de uitzending.

Heb je de vorige aflevering van De Bron podcast gemist? Luister hieronder!