Afbeelding

GRATIS leuke prijzen!

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode - DeMooiRooiKrant bestaat elf jaar! Omdat elf bekend staat als het ‘gekkengetal’ gaat de redactie voor gekke prijzen die jij makkelijk binnen kunt slepen. Het enige wat je hoeft te doen, is reageren (redactie@demooirooikrant.nl) en met een goede reden aangeven waarom je een bepaalde prijs wilt winnen. De redactie kiest uiteindelijk de winnaars. Eén van de meest in het oog springende prijzen is de gratis tatoeage. Wil jij deze op je lichaam laten zetten? Reageer dan snel!

De ‘gekke 11’

  1. GRATIS MooiRooi tatoeage

Al ooit op een natte MooiRooiKrant gelegen? Grijp nu je kans en laat een echte MooiRooi tatoeage zetten door onze enige echte tattoo-artist Kevin Smits van Tattoo4you aan het Kofferen.

  1. Laat je haar rood verven!

Samen met Savohs biedt DeMooiRooiKrant een gratis verfbeurt aan. Een voorwaarde: je haar wordt mooi rood!

  1. Achtertuinconcert

De band …. komt gratis en voor niets jouw achtertuin op stelten zetten. Heb je altijd al eens een achtertuinconcert gewild? Grijp dan nu je kans!

  1. Taartengevecht: 2 teams van 3

Slagroomtaarten zijn lekker…. om mee te gooien. Daarom zoeken we 2 teams van 3 mensen die tegen elkaar willen smijten. De winnaar krijgt een taart (om op te eten) en eeuwige roem. Bakkerij Bekkers moest er smakelijk om lachen en staat al klaar om ze te maken.

  1. Workshop open water zwemmen

Open-water-zwemmen is een sport. De meeste mensen beginnen er niet aan omdat het te koud is, maar eenmaal in het water valt dat best wel mee! Meld je aan voor deze workshop in de vijvers van de Helden van Kien en leer de kneepjes van zwemvereniging Argo.

  1. Middagje maïskneuzen

In het najaar gaat de maïs weer van de velden. De grote combains worden dan van stal gehaald. Wil jij eens ervaren hoe het is om die klus te klaren? MooiRooi en loonwerkersbedrijf Van Berkel nodigen je uit om je hoofd boven het veld uit te steken.

  1. Laat je grijpen door een politiehond

Sommige mensen willen wel eens weten hoe het voelt om een echte boef te zijn. Nou, daar kom je wel achter wanneer je een politiehond aan je arm hebt hangen. Het is sowieso een unieke ervaring en politiehondenvereniging Steeds Paraat helpt die droom waarheid worden.

  1. Frikandellen eetwedstrijd

Loopt het water in de mond wanneer je hoort dat je gratis 11 frikandellen krijgt voorgeschoteld? Bij Highway 51 in Nijnsel gaan we een frikandellen eetwedstrijd houden! We zoeken drie mensen die al knagend de strijd aan willen gaan. Oh ja, het gaat om frikandellen mét zalf!

  1. Spa beleving op het terras

Dit klinkt niet als een gekke prijs, maar dat is het wel. Wil je lekker op het terras genieten van een Spa-beleving? Café d’n Dommel maakt er graag een plekje voor vrij. Ook de drankjes staan klaar, dus meld je aan en laat je verwennen!

  1. Varkens knuffelen

Je haalt je liefde (meestal) bij je partner, maar misschien wil je wel eens even écht knuffelen! Dat kan bij familie Van den Berkmortel uit Nijnsel. Zij hebben flink wat dieren rondlopen en een aantal varkens wil graag met je knuffelen. Het stro en de warme stal zijn er al klaar voor!

  1. Elf bedenk je zelf

Heb jij een wens die je in vervulling wilt laten gaan? Een beetje in de stijl van de tien voorgaande ‘prijzen’? Stuur je idee door naar redactie@demooirooikrant.nl en wij gaan proberen je te helpen om de droom uit te laten komen.

Deze tatoeage kan jij gratis laten zetten!