Niels de Groot bij zijn kunstwerk.
Niels de Groot bij zijn kunstwerk.

De jongen achter de stoeptekening

Human Interest Coronavirus

Sint-Oedenrode – Deze stoeptekening stond van de week al op www.mooirooi.nl. Wie zou die toch gemaakt hebben? We kregen een mail binnen van de ‘straatartiest’.

'Deze stoeptekening heb ik speciaal voor opa Ben en oma Riky gemaakt. Ik mis ze heel erg en vind het niet leuk dat ik nu even niet meer bij ze op bezoek mag. We kunnen nu niet meer samen keezen en ik eet nu ook veel minder dropjes. Gelukkig bellen we wel veel. Ik hoop dat we snel weer met heel de familie bij opa en oma kunnen gaan eten want dat is altijd heel gezellig en lekker!' zo vertelt Niels de Groot.

Hoe verras jij opa en oma?
Dit bericht is bedoeld voor alle kleinkinderen. Ze moeten deze weken alle opa’s en oma’s missen! Dat doet zeer, want meestal zie je ze met regelmaat. Knuffelen, spelen, grapjes maken en logeren. Het zit er even niet – of amper - meer in, want de gezondheid staat bovenaan en corona is sluw. Andersom is het gemis misschien nog wel groter… Daarom zijn er veel kinderen die hun opa’s en oma’s op een bijzondere manier verrassen. Wat dacht je van deze stoeptekening? Ook worden briefjes in de brievenbus gedaan en tekeningen opgestuurd. In DeMooiRooiKrant van komende week willen we laten zien wat jullie allemaal doen om opa en oma te verrassen. Maak een foto met een tekstje en stuur het op naar redactie@demooirooikrant.nl. Dan gaan wij al die opa’s en oma’s verrassen via DeMooiRooiKrant!