Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 586df8
Human Interest

Nikki maakt comeback bij The Voice of Holland

  Human Interest

Sint-Oedenrode – Toen Nikki Kerkhof in 2008 Idols won, werd ze in één klap een bekende Nederlander. Toch duurde haar roem niet lang, want een poliep op haar stembanden gooide roet in het eten. Jarenlang bleef het stil rond de zangeres die oorspronkelijk uit Sint-Oedenrode komt. Tot afgelopen vrijdagavond…

Miss Montreal was de enige van de vier juryleden die het opmerkte dat Nikki op de bühne stond. Ze ramde op de knop en draaide haar stoel om Nikki haar comeback te zien maken op de Nederlandse televisie. "Ik hoor aan je stem dat je nog niet de oude bent, maar ik weet wat je mee hebt moeten maken de afgelopen jaren. Het is erg zwaar voor je geweest. Als iemand daarom een nieuwe kans verdient, dan ben jij het", sprak de blondine uit richting Nikki. Waylon, Guus Meeuwis en Ali B. draaide niet om, maar Nikki gaat nu wel door naar de volgende ronde. Ze zal dus gecoacht gaan worden door Miss Montreal. Wie weet tot welke hoogte de voormalige Rooise weer kan gaan stijgen.

Toen de klad in de zangcarrière van Nikki kwam, vertrok ze naar Australië. Ze woonde er eerder en besloot om daar haar leven een nieuwe draai te geven. Jarenlang zong ze niet, tot dat ze in haar eigen muziekcafé weer eens op het podium belandde. Ze gooide er alle schroom van zich af en voelde zich als herboren. Ze besloot om haar muziekcarrière opnieuw op te pakken en pakte haar biezen om weer naar Nederland te vertrekken. Via The Voice of Holland is ze op zoek naar nieuwe erkenning en hoopt ze wederom op het juiste muzikale pad te geraken.   

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!