Maarten Roeters
Maarten Roeters

Personal coaching bij Vitaal 360 om je goed te voelen

Gezondheid Gezondheid

Sint-Oedenrode - Zoek je hulp bij het bereiken van je doelen of motivatie om te sporten? Wil je afvallen, een betere conditie, spieropbouw of weer tevreden zijn met jezelf? Personal training bij Vitaal 360 is één op één begeleiding van deskundig trainer Maarten Roeters, waarbij de focus volledig op jou en je trainingsdoelen ligt.

Samen met jou wordt je doel bepaalt en wordt ervoor gezorgd dat dit daadwerkelijk bereikt wordt. Niet in een sportschool met anderen, maar in privésetting, zodat de drempel lager is. Dat maakt Vitaal 360 uniek, zorgt ervoor dat je doelen binnen handbereik liggen en sporten geen moet is, maar leuker en effectiever wordt. Met een stappenplan ga je samen met je trainer aan de slag, zodat sporten een levensstijl wordt. Je bepaalt zelf hoe hoog je de lat legt. Je leert hoe je moet trainen, hoe je blessures voorkomt, hoe je met je voeding om moet gaan en er wordt echt naar je geluisterd. Een personal coach is er voor jou. Je staat als persoon centraal en er is echte interesse in jou en jouw verhaal. Het maakt niet uit of je lang niet gesport hebt of dat je conditie erg goed is en je enkel sterker wilt worden. 

Personal training van Vitaal 360, is er voor iedereen die wil werken aan zijn of haar lichaam. Neem contact op via fit@vitaal360.nl of 06-14702197, gevestigd op Populierenlaan 15 te Sint-Oedenrode.