De jonge coureurs waren bloedfanatiek
De jonge coureurs waren bloedfanatiek Foto:

Spectaculair karten op Boskant kermis

Evenementen

Boskant - De bewoners van Boskant kijken elk jaar weer uit naar de kermis op het Ritaplein, dit jaar van 15 t/m 17 oktober, maar ook inwoners van Sint-Oedenrode en omstreken weten jaarlijks de weg te vinden naar het Boskantse kermisterrein. Carnavalsclub CC De Lèpkes is er trots op om elk jaar in samenwerking met Grandcafé De Vriendschap weer een spetterend driedaags programma samengesteld te krijgen. Dit jaar zal de kermis weer spectaculair zijn, doordat het wederom mogelijk is om met een gemotoriseerde kart op de openbare weg te rijden. Na het succes van vorig jaar kun je ook dit jaar gratis een poging doen bij het zeer verslavende cornhole gooien. 

De eerste kermisexploitanten zijn reeds gearriveerd op het Ritaplein in Boskant en gaan zich installeren voor de kermis van dit weekend. Verschillende attracties zoals de botsauto’s, draaimolen, trampoline, gokspelen, oliebollenkraam en een snoepkraam zullen aanwezig zijn.

Party DJ
Op zaterdagavond 15 oktober zal er vanaf 20.00 uur een geweldige show neergezet worden door Jungletime Drive In Show. Ze staan bekend als het Roois feestteam. Verder zal er in de loop van de avond nog een optreden volgen van Solemn.

Kartrace en cornhole
Zondag 16 oktober zal vanaf 14.00 uur gereden worden met gemotoriseerde karts op de openbare weg. Hierbij zijn twee categorieën, namelijk één voor kinderen van 12 tot 16 jaar en één voor 16 jaar en ouder. De kosten voor deelname bedragen € 10,- p.p. welke bij het inleveren van het inschrijfformulier voldaan moet worden. Inschrijvingen zijn mogelijk tot het programma vol is. Wanneer je de snelste tijd van de dag neer zet mag je gratis nog een keer rijden!

Ook zal er de mogelijkheid zijn om het spel cornhole te spelen op de kermis. Dit is vanuit Amerika via Nijnsel naar Boskant overgewaaid. Deelname is gratis en kan vanaf 4 jaar. Cornhole, een populair spel, waarbij je een zakje gevuld met maïs in een gat probeert te gooien. Het lijkt eenvoudig, maar het is moeilijker dan je denkt. Omdat het zo eenvoudig lijkt is het ook enorm verslavend. Als je een keer deelgenomen hebt, kun je niet meer stoppen. Voor de winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën zijn er mooie prijzen.

Na deze spectaculaire middag zal er in de zaal een avond van het Hollandse Lied zijn met een open podium. Een ieder kan met de band live zijn lied zingen. 

Live muziek
Maandag 17 oktober is er een vol programma met wel 4 artiesten. Vanaf 20.00 uur komt Zanger Bas naar De Vriendschap om de boel flink op te warmen. Aansluitend zal Kevin Madero een optreden weggeven. Hij wordt weer gevolgd door Lars Brans en als afsluiter Danny Canters. Met deze artiesten zijn we verzekerd van een geweldige avond. Tussen de artiesten zal het Roois feestteam nog een keer de plaatjes draaien.

Voor meer info over Carnavalsclub De Lèpkes check de site www.ccdelepkes.nl. Denk erom: het is de laatste kermis in de regio!