Het op- en afstappen behoeft nog wat hulp, maar verder is suppen niet moeilijk
Het op- en afstappen behoeft nog wat hulp, maar verder is suppen niet moeilijk Foto: Hans van den Wijngaard

Workshop suppen groot succes

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrode - Er kan weer steeds meer, de druk van de coronamaatregelen is er weer vanaf. Dat merken we overal en elke dag, de terrassen zitten weer vol en er zijn weer activiteiten. Voor Dianne van Erp van Suprooi de kans om meer mensen kennis te laten maken met stand up paddle of te wel suppen.

Een uurtje suppen met aansluitend even op het terras bij de Helden van Kien. Dat was het aanbod waarmee Suprooi en de Helden van Kien elkaar afgelopen zaterdag hadden gevonden. Na een voorzichtig rondje om het voorste eiland, waagde iedereen zich wel aan een soort van bootparade voor het terras door.

De reactie van de deelnemers aan de workshop waren positief. “het is lekker en relaxed, een soort van Zentherapie. Het is veel gemakkelijker dan dat het lijkt, we konden zelfs twee rondjes maken”, laat een van de deelneemsters weten, nadat zij zoals door Dianne beloofd met een droog pak weer op de kant staat.

Ook komende zaterdag zijn er weer workshops en er zijn nog een paar plaatsen vrij. Voor meer informatie kijk op de website van suprooi.nl en dan bij reserveren.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding