Afbeelding

RooIce gaat voor ijspret in 2021 en jij kan helpen!

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrode – Een schaatsbaan op de Markt van Sint-Oedenrode, voor íedereen. Dat is het plan voor 2021. Het ziet er met alle (aankomende) versoepelingen goed uit. De plannen werden even in de ijskast gezet, inmiddels zijn de werkgroepen hard aan het werk om het plan te realiseren.

Hoe mooi zou het zijn als je zelf kunt bijdragen met het uitpakken van dit geweldige cadeau voor iedereen in Sint-Oedenrode, en vooral voor de kinderen? Dat kan! Buiten de (grote) sponsoren die hebben toegezegd Rooice te ondersteunen, is er meer nodig. Hier kan jij bij helpen! Hoe? Door vriend te worden van RooIce. Jouw naam of die van je groep komt op de ‘wall of friends’ waar iedereen voorbij schaatst. En voor elke 25 euro krijg je een entreeticket om weg te geven of zelf een keer te komen glijden. Bovendien kan je je inschrijven als vrijwilliger! Kijk op RooIce.nl en word vriend en/of vrijwilliger. 

Natuurlijk houdt de organisatie de ontwikkelingen rondom COVID-19 goed in de gaten. Als het dit jaar toch niet door kan gaan, blijft je bijdrage staan voor RooIce 2022.