Afbeelding
Foto:

De Zevensprong is klaar voor een speciale editie

Evenementen Onderwijs

Sint-Oedenrode - De voorbereidingen voor de alternatieve Zevensprong met het thema “de Zevensprong blijft thuis” zijn zo goed als klaar. De vele video’s zijn opgenomen en gemonteerd, en zullen vanaf 13 juli worden geplaatst op het Youtube kanaal van de Zevensprong; youtube.zeven-sprong.nl 

Tijdens de Zevensprong week van 13 tot en met 17 juli zijn er dagelijks opdrachten waarmee de kinderen uit groep 3 en 4 zich niet alleen kunnen vermaken, maar waarmee ook heel veel mooie prijzen zijn te winnen. Naast de dagelijks te winnen prijzen, die zijn te verdienen door het uitvoeren van de opdrachten en het insturen van foto’s hiervan, zijn er op dinsdag een live quiz, en op vrijdag een live bingo. Hieraan kan worden meegedaan via een live-event op Youtube. Alle informatie over deze opdrachten en events zijn te vinden in het vakantie-doeboek.

Vakantie-doeboek

Een belangrijk onderdeel van deze alternatieve Zevensprong is het vakantie-doeboek. In dit boek, dat bijna 70 pagina’s bevat, staat het weekprogramma beschreven en worden de opdrachten, waarmee de kinderen uit groep 3 en 4 thuis de Zevensprong kunnen doen, uitgelegd. Daarnaast staan er heel veel leuke spelletjes en puzzels in. Het vakantie-doeboek kwam donderdag 2 juli van de drukker. Paul van Wanrooij van Trined reikte de boeken die dag uit aan de kerngroep. Zij sponsoren de volledige drukkosten van dit doeboek. Deze samenwerking kwam tot stand na een match op Beursvloer Meijerijstad in het najaar van 2019. Bij deze match werd afgesproken dat Trined al het drukwerk van de Zevensprong in 2020 zou bekostigen. Door de Corona-maatregelen kan de Zevensprong dit jaar niet doorgaan op de gebruikelijke manier. Het alternatieve plan bracht flink meer drukwerk met zich mee. Dit was voor hen geen enkel probleem. Zij stemden direct in toen hen werd gevraagd of ze de doeboeken zouden willen laten drukken. De Zevensprong is heel erg blij met dit mooie gebaar, en wil hen heel erg bedanken voor de ruim 500 doeboeken die klaarliggen voor alle kinderen uit groep 3 en 4. Ze zien er prachtig uit!

De boeken zijn inmiddels naar alle Rooise basisscholen gebracht, en zullen in groep 3 en 4 worden uitgedeeld voor de start van de zomervakantie. De kinderen uit groep 3 en 4 van het speciaal onderwijs krijgen het boek in het taxibusje uitgedeeld. Indien uw kind op 10 juli onverhoopt geen boek heeft ontvangen, dan kunt u een email sturen naar info@zeven-sprong.nl.

Geen informatie missen over deze alternatieve Zevensprong? Volg de Zevensprong via www.zeven-sprong.nl, facebook ”Stichtingdezevensprong”, Instagram “zevensprongrooi”. Geen video missen? Abonneer je dan op youtube.zeven-sprong.nl