Het logo van De Grote Rooise Sponsorloop
Het logo van De Grote Rooise Sponsorloop Foto:

Grote Rooise Sponsorloop voor horeca en winkeliers

De Grote Rooise Sponsorloop

Sint-Oedenrode - We hebben allemaal wel eens aan een sponsorloop mee gedaan. Nu is hét moment om dat concept van stal te halen, want nu is het tijd om de plaatselijke horeca en winkeliers van Sint-Oedenrode te helpen! 

Voor iedereen komt de klap van een lockdown hard aan, maar vooral voor de horecaondernemers en winkeliers is het een regelrechte ramp. Sint-Oedenrode heeft tijdens de SamenLoop voor Hoop laten zien waar het toe in staat is en DeMooiRooiKrant denkt dat zo’n prestatie nog een keer moet kunnen, alleen dan op een andere manier georganiseerd, zodat het geen evenement is, want dat is door coronamaatregelen verboden.

Doe met het hele gezin mee aan De Grote Rooise Sponsorloop voor horeca en winkeliers. Zet je beste beentje voor en breng geld in het laatje om deze Rooise ondernemers te steunen in deze moeilijke tijden.

Bewegen, enthousiasmeren, geld inzamelen en doneren!

Hoe werkt het?
Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk kilometers maakt en sponsoren vindt die je per kilometer gaan betalen. Er is geen vast parcours of route voor De Grote Rooise Sponsorloop. Die bepaal je zelf. Wil je wandelen, hardlopen, fietsen of skaten? Het maakt niet uit. Als je maar in beweging bent en aan je sponsoren kunt laten zien hoeveel kilometer je hebt gemaakt. Tip: gebruik een stappenteller of GPS. Komende weken verschijnen tips van wandelroutes in deze krant en op mooirooi.nl.

Ga op pad met de pagina’s die deze week in DeMooiRooiKrant staan en probeer in ieder vakje een sponsor te krijgen. Heb je tien sponsoren gevonden en heb je met hen een bedrag per kilometer afgesproken? Ga dan van start met het vreten van kilometers. Wanneer je klaar bent, toon je de kilometers aan je sponsoren, zodat zij het geld aan je kunnen geven. Zodra je al de centen bij elkaar hebt gesprokkeld, maak je het over naar het bankrekeningnummer op deze pagina.

Wie mag er meedoen?
Voor iedereen die wil, maar vooral voor de kinderen onder ons. Zij hebben een extra lange kerstvakantie en willen heus niet heel de tijd binnen zitten. Dus kinderen, zet ‘m op! Uiteraard mogen ook volwassenen meedoen aan deze ludieke actie. Hoe meer deelnemers, hoe beter! Laat aan de winkeliers en horeca zien dat je hen wilt helpen.

Doneren zonder te lopen
Dat mag uiteraard ook! Je mag een bedrag doneren voor dit goede doel, zodat je de lokale horeca en winkeliers een steuntje in de rug geeft! Of je nu als particulier of als bedrijf wilt doneren. Alles is welkom. Maak het bedrag over op rekeningnummer: NL50RABO0371514878 t.b.v. Stichting Rooice Sint-Oedenrode. (van daaruit wordt het geld verdeeld onder N!SO en Rooi2000)

Donatie voor…
Iedere donatie wordt besteed aan de plaatselijke horeca en winkeliers. 50% van het opgehaalde bedrag gaat naar de horeca-afdeling van Natuurlijk! Sint-Oedenrode, 50% gaat naar winkeliersvereniging Rooi2000. Zij hebben bevestigd het geld z.s.m. te besteden ten behoeve van alle horecazaken en winkeliers in heel Sint-Oedenrode en de bijbehorende kerkdorpen.

DOE MEE EN STEUN DE PLAATSELIJKE HORECA EN WINKELIERS!