Afbeelding
Foto:

Extra voorstellingen van succesvolle ‘WITTENOG’

Cultuur Kunst en Cultuur Verkeer

Sint-Oedenrode - Na het overweldigend succes van de eerste twee voorstellingen en gesterkt door lovende recensies en de hartelijke reacties van het publiek, beloven de extra shows van WITTENOG’ op 5 en 6 januari wederom een feest van herkenning en onvergetelijke momenten te worden.

In ‘WITTENOG’ nemen Nico en Harrie je mee op een reis door de tijd, met een unieke mix van milde humor en prachtige liedjes. Nico en Harrie weten een bijzondere, intieme sfeer te creëren in het programma ‘WITTENOG’. Nico’s zang betovert het publiek met melodieën die zowel grappig als ontroerend zijn, terwijl Harrie met zijn vriendelijke, scherpe en bovenal amusante conferences de lachspieren van het publiek weet te prikkelen. Het programma biedt een rijke variatie aan milde humor en prachtige liedjes, waarbij het verhaal over de kerststal, waar niks van klopte, uitmondt in een spontane samenzang met het publiek. 

De voorstelling is doorspekt met een zweem van vroeger, waarbij herinneringen aan vervlogen tijden een hoofdrol spelen. Het publiek wordt meegenomen naar een tijd waarin het kind in iedereen weer even naar boven komt. Een feest der herkenning, vooral voor het 50+ publiek, dat zich volledig kan laten onderdompelen in de warme nostalgie van ‘WITTENOG’. Ook het contrast met het leven van vandaag wordt belicht.

Mis deze unieke kans niet om de bijzondere, intieme sfeer van ‘WITTENOG’ te ervaren. Op 5 en 6 januari schitteren Nico en Harrie opnieuw op het podium van de Beckart in Nijnsel. Laat je meevoeren naar vroeger met een glimlach naar het heden!

Kaarten reserveren: www.harriesijbers.nl/nevenverschijnsel