Beelden van een repetitie uit 2019.
Beelden van een repetitie uit 2019.

Theaterkoor Stem zoekt nieuwe deelnemers voor nieuw project

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode – Theaterkoor Stem heeft een nieuw project op stapel staan: We want more! De titel staat voor een muzikale productie waarin een koor na twintig jaar weer bij elkaar komt voor een reünie. Dan blijkt dat sommige koorleden elkaar uit het oog zijn verloren, anderen hebben elkaar wel regelmatig nog gezien. Maar er komt ook meer duidelijkheid over de reden waarom het koor destijds uit elkaar is gevallen. We want more! is gebaseerd op een musical uit 2016, geschreven door Bodil de la Perra en destijds gespeeld door een sterrencast met o.a. Elise Schaap, Angela Groothuizen en Lies Visschedijk.

Het koor kan voor deze productie nog deelnemers gebruiken, die zang en toneelspel willen combineren. Voorzitter Erik Brugmans: “Het repertoire dat het koor gaat brengen kent enkele Nederlandse nummers, een enkele gouden oude hit, maar ook moderne nummers, dus voor ieder wat wils.”

Hij vervolgt; “Wij organiseren op 23 februari en 9 maart ’s avonds een open repetitie in De Brink, waar we als koor samen met het combo laten horen wat we in onze mars hebben. Gegadigden kunnen zich aanmelden voor een van deze avonden via onze website www.theaterkoorstem.nl. Door je aan te melden kunnen wij ervoor zorgen dat er bladmuziek klaarligt. We hopen We Want More! in mei of juni 2023 op de planken te kunnen brengen in De Brink in Eerde.”