Phoenix' hoofdlocatie is de Noordkade.
Phoenix' hoofdlocatie is de Noordkade. Foto: Henri van Hoorn

Phoenix Cultuur zoekt deelnemers musicalproductie

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - Aankomende zomer staat er wederom een bijzondere musicalproductie op de agenda van Phoenix Cultuur. Voor deze productie, een hilarische sprookjesmix genaamd Lang en Gelukkig, is de organisatie nog op zoek naar deelnemers. Regisseur Lilian van Overbeek: “Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom om mee te doen. Ervaring is niet belangrijk, zolang je maar heel enthousiast wordt van spelen, zingen en dansen.” 

Talentontwikkeling en spelplezier staan centraal in de voorbereidingen. In de aanpak van Van Overbeek en haar team, dat verder bestaat uit choreograaf Berdy Maertens-Stoof, zangcoach Stephan Peters en productieleider Twan Verkuylen, is veel ruimte voor eigen inbreng van de deelnemers. Iedereen is welkom om met ideeën te komen voor de productie. Of dat nou op het gebied van decor, kostuum of script is. Deelnemers kunnen zich aanmelden op de website van Phoenix Cultuur.

Elk jaar brengt Phoenix cultuur een familievoorstelling waarin alle facetten van podiumkunst zoals o.a. zang, dans en theater aanwezig zijn. Eerdere producties waren Meske & Monster (2016), Pieperz, de musical (2017), De Fabriek (2018), NeverNooitNietLand (2019) en De Vuurvogel (2021).

Meer informatie: info@phoenixcultuur.nl