Suze Hulsbergen
Suze Hulsbergen

Wie van deze drie wordt de Juniorbaas van De Blauwe Kei?

Cultuur Kunst en Cultuur

Voor seizoen 2021-2022 zoekt Theater De Blauwe Kei een Juniorbaas; een theaterliefhebber tussen de 6 en 12 jaar die graag in de spotlights staat. Uit alle aanmeldingen zijn inmiddels drie kinderen gekozen die kans maken om de Juniorbaas te worden. Op woensdag 21 juli wordt de winnaar bekend gemaakt in de Stadskrant, MooiRooi en MooiSchijndel. We stellen de genomineerden graag aan je voor:

Naut Heijnen
Deze vrolijke jongen is bijna 9 jaar en komt uit Schijndel. Iedereen kent hem als een positieve en enthousiaste spring in ’t veld, die altijd oprecht geïnteresseerd is in de ander. “Ik houd van muziek, dans en theater. Als er een liedje op de radio komt dat ik ken, dan zing ik keihard mee. Ook vind ik het leuk om TikTok-filmpjes te maken, ik heb zelfs al 1.500 likes. Vlogs en TikTok-filmpjes opnemen als Juniorbaas, dat zou ik heel leuk vinden.[MdR|TDBK1] ” Nauts moeder is ook een echt theaterdier, dus hij heeft het niet van vreemden. “Hij ging van kleins af aan al mee naar optredens en zat altijd op de eerste rang te genieten.”

Jinane Ouassou
De 10-jarige Jinane uit Veghel is dol op theater. “Mijn grootste hobby’s zijn zingen, toneelspelen en filmpjes maken op TikTok. Sinds een tijdje zit ik op musicalles en zo heb ik het theater ontdekt. Niet alleen om naartoe te gaan, maar ook om op het podium te kunnen staan.” Volgens haar ouders is ze een lieve knuffelkont en een vrolijke kletskous, maar ook een pittige meid. “Ik wil graag Juniorbaas worden om aan iedereen te laten zien hoe leuk het is om theater te maken én bezoeken.”

Suze Hulsbergen
De uit Sint-Oedenrode afkomstige Suze is 8 jaar en houdt van alles wat met theater te maken heeft. “Muziek, dans, musical en vooral mooie verhalen, dat is waar ik blij van word. Én van Jochem Myjer, want hij is super grappig. Mijn lievelingsvoorstelling is de Sprookjessprokkelaar, omdat dat meisje ook van verhalen houdt, net als ik. Ik heb het theater heel erg gemist en wil er snel weer naartoe!”

De Juniorbaas krijgt drie voorstellingen in seizoen 21-22 cadeau en staat het hele theaterseizoen in de spotlights; hij/zij krijgt een professionele fotoshoot (inclusief een ingelijste fotoafdruk), neemt een kijkje achter de schermen, maakt kennis met artiesten tijdens een meet & greet en speelt de hoofdrol in diverse Juniorvlogs.

Naut Heijnen
Jinane Ouassou