Afbeelding

Mariëndael verwelkomt op verantwoorde manier weer gasten

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - Voor veel ondernemers is de corona crisis een bittere pil.Ondernemen is constant aanpassen, vooruit denken, innovatief zijn, in perspectief blijven denken en geloven in de toekomst. Mariëndael heeft de afgelopen weken veel gesprekken gevoerd met hun gebruikers, over hoe en wat in de coronatijd.

Het hebben van een theaterzaal, grote ruimtes en een hoogwaardig luchtbehandelingssysteem in het gebouw, maakt gelukkig toch veel mogelijk. We zijn met de meeste gebruikers op gepaste wijze weer aan de slag. Voor sommige groepen is dat nu nog even niet mogelijk, maar zodra daar ook ruimte voor komt, gaan ook zij weer opstarten. Met onze ruimtes kunnen we tijdelijk, tijdens deze corona periode ook uitkomst bieden in het weekend aan besloten feestjes met b.v. karaoke, muziekbingo, verjaardag maar ook als trouwlocatie. 

Het filmscherm in de theaterzaal maakt mogelijk dat je op afstand toch veel van jezelf aan andere kunt laten zien. Het is fijn in deze tijd als er plaatsen zijn waar men wel verantwoord bij elkaar kan komen, we hebben het als mensen nodig om eens bij elkaar te komen voor leuke dingen. 

Na de corona kan iedereen weer zomaar binnenlopen, maar tot die tijd is het fijn als mensen met vragen, wensen, reserveringen dit telefonisch of via de mail willen doen. 

Info@mariendael.nu of 0413-470704 of kijk op www.mariendael.nu