Afbeelding
Foto: Ellis Rijkers

DeMooiRooiKrant heeft eigen lied

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - “Jullie zouden toch eigenlijk een eigen lied moeten hebben?” Met deze opmerking kwam Nico van de Wetering binnen bij de redactie van DeMooiRooiKrant. In zijn hoofd was hij al veel verder. Een lied moest er komen en dat wilde hij graag leveren aan de plaatselijke krant, om het jubileum extra luister bij te zetten.

Mooi Rooi vur Rooi >>beluister het hier!!<<. Zo heet het lied dat DeMooiRooiKrant heeft gekregen door de inzet van Nico. Dat klinkt eenvoudig, maar er komt veel bij kijken. Als echte muzikant nam Nico de muziek en de productie voor zijn rekening. Willy Rust, Anny Stobbe en Ad Damen stonden klaar om te helpen. Al deze mensen is DeMooiRooiKrant enorm dankbaar voor het gebaar.

Willy schreef de tekst van het lied. Hij heeft het samen met Anny ingezongen in de studio bij Ad Damen (gitarist van Peter en zijn Rockets, bekend van ‘Kom van dat dak af’). Het nummer is catchy en blijft lekker hangen. Bovendien past de tekst uitstekend bij hoe DeMooiRooiKrant zich wil profileren, zo vindt de redactie althans.

HET NUMMER BELUISTEREN? Klik op deze link >>