Afbeelding

Expositie Hera van den Heuvel

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - Het Roois Kultuur Kontakt houdt een tentoonstelling van Hera van den Heuvel in CEC Mariëndael. De opening is komende zondag om 15.00 uur.

Hera is een kunstenaar uit Best. Ze is daar geboren en getogen. Ze heeft de opleiding aan de Academie der Schone Kunsten in België gevolgd. In het verleden heeft ze veel met aquarelverf en olieverf gewerkt. Momenteel schildert ze het liefst in acrylverf. Vaak in combinatie met andere materialen. Haar werk is in de loop der jaren veranderd van figuratief naar abstract, waarbij kleur een belangrijke rol speelt. Gebeurtenissen uit haar leven, interactie tussen mensen en het lijnenspel in de natuur spelen een grote rol in haar werk.

Recente tentoonstellingen zijn o.a. Brabantfair in de Grote Kerk in Breda (2019); The Colorfield Performance Leeuwarden, culturele hoofdstad Europa (2018); Kunstbeurs van Noord-Brabant Lithoijen (2017) en Artsquare aan de Amstel in de binnentuin Hermitage Amsterdam (2016).

U wordt van harte uitgenodigd deze mooie tentoonstelling tijdens de openingsuren te bezoeken in Mariëndael. De tentoonstelling duurt van 1 maart tot 17 april 2020.