Jeroen van Zelst
Jeroen van Zelst

Jeroen van Zelst gaat de Gouden Leeuw vermaken

Carnaval

Sint-Oedenrode - Restaurant de Gouden Leeuw bouwt bijna ieder jaar als eerste haar carnavalsdomein op aan de Markt. Ze halen er altijd alles uit de kast om Papgat te vermaken. Dat doen ze ook weer met een overvolle agenda. De knaller komt op maandag langs. Dan gaat zanger Jeroen van Zelst het dak eraf blazen.

De afgelopen jaren heeft Jeroen veel succes gehad met zijn feest hits en dus is het nu tijd voor een compleet album. Op Alle Remmen Los staan natuurlijk zijn hits: Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij, Hef Het Glas, Dansen en Nee! Ook bevat album nog 4 nog niet eerder uitgebrachte feest knallers! Jeroen van Zelst staat bekend om zijn aanstekelijke muziek, energieke optredens en natuurlijk veel humor. Daar kan ook Papgat van gaan genieten op maandagavond.

Het verdere programma nodigt ook uit tot feestvieren. Feest DJ Jordi is uiteraard veel van de partij, maar DJ Maus, DJ Nikolai en DJ Alex kruipen achter de draaitafels. In combinatie met zangers als Remco Voets, Mo de Show en Jan Witlox wordt het sowieso gezellig. 

Bekijk het programma in DeMooiRooiKrant van deze week of op de MooiRooi Papgatagenda in de app en kies je momenten.