Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Rooise Klompenklets wordt verplaatst

Carnaval Carnaval

Sint-Oedenrode – KV de Narrekap heeft noodgedwongen een streep gezet door de Rooise Klompenklets van deze jaargang. Het evenement wordt verplaatst naar het voorjaar.

“Door de nieuwe regels van de overheid met betrekking tot het coronabeleid zijn wij genoodzaakt om de Klompenklets te verzetten naar een andere datum. De huidige regels maken het voor ons dusdanig complex, dat wij hebben moeten besluiten om de Klompenklets niet door te laten gaan. Hierbij hebben de veiligheid van onze gasten en de vooruitzichten centraal gestaan in ons besluit”, vertelt Floris Kerremans namens de organisatie.

Wel is er ook goed nieuws mede te delen. Ze hebben het programma in zijn geheel naar een ander weekend kunnen verzetten. Floris: “Graag willen wij, samen met jullie, genieten van de 33e editie Klompenklets op zaterdag 19 maart en zondag 20 maart 2022. De tijden blijven hetzelfde.” De verkochte kaarten blijven geldig voor deze editie. Mocht je toch niet kunnen dan bieden ze de gelegenheid aan om gekochte kaarten terug te brengen. Op zaterdag 27 november van 17:00u tot 19:00u en zondag 28 november van 12:00u tot 14:00u zijn ze aanwezig in de Beurs hiervoor.

Bekijk de website www.denarrekap.nl en Facebook van KV de Narrekap voor meer informatie.