Odisco vergeet zichzelf te belonen

Olland - Odisco speelde afgelopen zondag thuis tegen koploper VVO/Klimroos. De laatste wedstrijden mist Odisco de overtuiging en werklust om wedstrijden te winnen. Zondag zou dit anders moeten en de enige opdracht was dan ook 100% inzet tonen en alles geven.

De opdracht werd direct goed uitgevoerd: Odisco zette alles op alles en gaf verdedigend veel druk. Na acht minuten kon VVO/Klimroos toch scoren, 0-1. Odisco deed goed mee en creëerde voldoende kansen, maar kreeg de bal de eerste helft maar niet in de korf. Het harde werken werd niet beloond en Odisco wist ondanks maar zes tegengoals, zelf slechts één keer te scoren. Ruststand 1-6.
In de rust werd de dames verteld dat de opdracht goed uitgevoerd werd. Nu was het van belang om de kansen beter af te ronden. Meer rust in de afmaak en vooral meer overtuiging bij de kansen zouden ervoor zorgen dat er meer gescoord zou worden.
Na rust scoorde de tegenstander snel twee keer (1-8), maar Odisco knokte verder en wist weer op een verschil van drie doelpunten te komen (7-10). Met nog een paar minuten op de klok liet VVO/Klimroos de thuisploeg niet dichterbij komen en lukte het Odisco helaas niet om te stunten. Eindstand: 7-12.
Odisco toonde ontzettend veel inzet en werkte hard voor elke meter. Helaas stond het vizier niet op scherp. Met deze inzet en werklust zullen de punten echter weer gaan komen. Zondag speelt Odisco uit om 13:50 in Riethoven tegen Rietvogels.