Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: f3f1f8
Ingezonden

Met deze cadeaus & gadgets kan Kerst 2019 niet meer stuk

Het is Eerste Kerstdag. Je hebt net met jouw familie een winterse wandeling gemaakt door het bos en zit inmiddels met een warme kop chocolademelk met zijn allen in de verwarmde woonkamer. De eerste voorbereidingen van het kerstdiner zijn al getroffen. Het vlees staat te pruttelen en de oven wordt voorverwarmd. Het is een gezellige dag, met mensen om je heen die je liefhebt. Maar wat zijn nu de cadeaus en de gadgets waar kerst 2019 al helemaal niet meer stuk mee kan?

Gourmetstel
Wanneer je aan een kerstdiner denkt, dan denk je vaak aan gourmetten en dat gaat natuurlijk niet zonder gourmetstel. Dit is dus echt een gadget, maar kan ook een cadeau zijn, voor kerst. De bakplaat is plat, geribbeld, van steen of een combinatie hiervan. Bij een gourmetstel worden meerdere kleine pannetjes geleverd, waarmee iedereen zijn of haar eigen vlees of groente kan bereiden. Het is een goede oplossing wanneer sommige familieleden vegetarisch zijn, verschillende favoriete smaken hebben of juist een allergie hebben. 

Een messenset
Iedere professionele kok, fanatieke thuiskok of liefhebber van lekker eten, zwijgt voor een goede, kwalitatieve messenset. Niet alleen kan je hiermee brood, groente en vlees het beste snijden. Wanneer je ze in een mooi messenblok zet, is het ook stoere en stijlvolle decoratie voor in de keuken. De verschillende messen maken het mogelijk om voedsel met verschillende structuren goed te snijden. Ook zitten bij sommige sets een pizzasnijder, schilmes en hakmes. Een messenset is een mooi cadeau om te geven, maar kan ook zeker niet missen tijdens de bereiding van het kerstdiner.

Smartwatch
Dit is zeker een goed cadeau voor gadgetfreaks of liefhebbers van horloges. Maar niet alleen voor hen. Omdat het einde van het jaar begint te naderen, gaat men rond de kersttijd vaak alvast nadenken over de goede voornemens van het volgende jaar. Bijna altijd komen de volgende voornemens dan wel voorbij: afvallen, meer bewegen, gezonder leven en, de laatste jaren ook, minder op jouw telefoon zitten. Een Smartwatch is een gadget dat daar zeker bij zou kunnen helpen. Het is namelijk een verlengstuk van jouw telefoon en heeft verschillende extra's. Meldingen van jouw telefoon komen erop binnen, het heeft vaak een navigatie, een stappenteller en een hartslagmeter. Met de beste Smartwatch kun je ook jouw verbrande calorieën meten en analyseren.

Een gepersonaliseerd cadeau
Ieder jaar zie je bij kerst weer dezelfde soort cadeaus voorbijkomen: boeken, cd's, heerlijke dikke sokken of cadeaubonnen. Wil je eens iets origineels aan iemand geven? Dan is een gepersonaliseerd cadeau misschien een goed idee. Er zijn verschillende websites waarop je alles kunt kopen wat je kunt laten personaliseren. Van een deurmat tot een koffiemok en van een schilderij tot een chocoladereep met een gepersonaliseerde wikkel.

Stofzuiger
Natuurlijk mag een stofzuiger niet ontbreken in dit rijtje. Wanneer je geen goede stofzuiger hebt, is de nasmaak van het kerstdiner toch best bitter. Daarom is het zeker een gadget die je kerst maakt of breekt en dus ook een goed cadeau is om te geven. Let voor de beste stofzuiger goed op het geluidsniveau, op of het draadloos is of niet en op de extra opties. De stofzuigers van Miele en Dyson zijn daarbij het meest populair.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!