Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 96a1b5
Foto:
Sport

Merel van Hugten twee keer eerste

Sint-Oedenrode - Merel van Hugten van de Nijnselse ruiters en ponyruiters startte haar pony Boy op een dressuurwedstrijd te Lieshout. In de klasse B voor kinderen van 9 tot 12 jaar behaalden ze in zowel de eerste als de tweede proef de eerste prijs.

Voor de paarden was dit weekend de vierde selectiewedstrijd dressuur voor de Brabantse kampioenschappen. Marieke Siertsema startte in de klasse M2 haar paard Ikara.
Ze eindigde met een tweede prijs. Inge Heesakkers startte haar paard Hudson in de klasse L1. De jury beloonde de proef met 65,7 % en een vierde prijs.
Er worden nog twee selectiewedstrijden georganiseerd, in Leende en Sint Oedenrode. Hierna zijn de combinaties die naar de Brabantse kampioenschappen in Schijndel mogen bekend. Judith van den Nieuwenhuijzen startte het paard Jaminka B op een springwedstrijd te Asten. Judith en Jaminka B behaalden een tiende prijs in de klasse L.
Marit Foolen en haar pony Chiara namen deel aan een springwedstrijd voor pony`s in Bergharen. In de klasse BB bleven Marit en Chiara foutloos en 75,5 stijlpunten was goed voor een derde prijs. Daarna verschenen Marit en Chiara nog aan de start in de klasse B. Ook hier lieten Marit en Chiara alle balken in de lepels liggen. In het barrageparcours gaf de jury 81 stijlpunten, goed voor een eerste prijs.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!