Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 0d3f43
Sport

Start zaalcompetitie voor KV Rooi

Sint-Oedenrode - Zondag 24 november stond de start van de binnencompetitie weer voor de deur. Zo ook voor KV Rooi 1.

Na een goed buitenseizoen, waarin KV Rooi actief is in de topklasse, wordt er binnen een niveau lager gespeeld, namelijk de hoofdklasse. Met de resultaten van het buitenseizoen in het achterhoofd, zal meedraaien in de top en eventuele promotie naar de topklasse het doel zijn. Met als eerste tegenstander Heumen. Om 11.10 uur werd er onder leiding van scheidsrechter N. Schallenberg het eerste fluitsignaal gegeven.
De eerste twee doelpunten vielen gelijk aan Rooise zijde en daarmee was de toon gezet. Heumen was niet sterk in hun aanvallen en wist maar enkele keren te scoren. KV Rooi was juist wel effectief en draaide goede aanvallen. Dit leidde tot een 5-13 voorsprong voor Rooi, en daarmee werd er gerust.
Na de rust was er weinig verandering in het beeld van de wedstrijd. KV Rooi draaide de betere en langere aanvallen waarin veel doelpunten vielen. Heumen kon enkele keren tot score komen van afstand maar kwam nooit gevaarlijk dicht in de buurt. Vooral dankzij de sterke verdediging van Rooi. De sterk gespeelde wedstrijd van KV Rooi eindigde in 15-24, en daarmee gaan de eerste punten mee naar Rooi.
Volgende week zondag, 1 december, wordt er om 19.00 tegen De Peelkorf gespeeld. Dus vergeet studio sport en kom ons allen aanmoedigen. We zien u graag zondag om 19.00 in De Streepen!


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!