Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 13c4f8
Foto:
Roois nieuwsbericht

Zwembad in voormalige kerk: gemengde reacties

Sint-Oedenrode – Seniorenraad Meierijstad kwam deze week met het idee om in de voormalige kerk op Eerschot een zwembad te realiseren. Dat wil overigens niet zeggen dat die raad het behoud van het zwembad in het centrum uit het hoofd heeft gezet. Integendeel, dat is voor hen nog de meest voor de hand liggende optie. Toch kwam het met een extra plan om er voor te zorgen dat het zwembad in het centrum blijft. De Zwembadweg, waar vroeger het zwembad lag, staat er goed op bij de gemeente, maar een beslissing is nog niet gemaakt. 

De reacties op het bericht van afgelopen woensdag leverden gemengde reacties op. Hier een greep uit de reacties: 

Miriam van de Wijdeven: Lijkt een leuk plan maar ia niet voor alle doelgroepen geschikt. Toch niet de bedoeling om alleen de senioren in te laten zwemmen mag ik hopen.

Paula van der Kaay: Op het plaatje ziet het er wel leuk uit, en iedereen komt te voet of op de fiets

Janine van der Sanden: Dat zie ik nog niet voor me...ook qua parkeerruimte lijkt het me geen ideale plek. Maar ben wel benieuwd naar de tekeningen.

Diana Goudsmit: De huidige plek is meer dan prima. Daar ligt al meer dan genoeg riolering elektra etc. Gewoon midden in het dorp waar het thuis hoort voor jong, wat ouder nog wat ouder, middelbaar, senior en echt oud.

Antoinette van der Burght: Een prima idee! Het staat al jaren leeg en niemand heeft een fatsoenlijk idee wat er mee te doen. Parkeren is geen enkel probleem. Vroeger konden de vele kerkgangers ook hun auto kwijt! En naar het zwembad gaan, mag ook met de fiets!!! En zelfs beter voor je conditie en je portemonnee. Terrein afsluiten met een slagboom, zodat de buurt hun auto elders moeten parkeren en er is plek genoeg.

Jan Verhagen: Een lichte horecavergunning is ook geen probleem. Er werd immers al brood en wijn geschonken.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je ook zo blij dat het Carnavalsseizoen weer nadert?Reageren!