Afbeelding
Foto: www.dieenefotograaf.nl

Echt Halloweensfeertje in het dorp

Algemeen

Sint-Oedenrode - De Koopzondagen beginnen steeds beter te lopen nu er telkens voor een ander thema wordt gekozen. Ook afgelopen zondag hebben de winkeliers goed verkocht, want het was lekker druk in het centrum. De ouders en kinderen waren blij met de uitgezette Halloweenspeurtocht.

De vorige koopzondag was het zeer slecht weer en dat heeft dan direct zijn weerslag op het aantal mensen dat op de been is. Gelukkig was het deze zondag aangenaam buiten, zodat de kinderen rustig de speurtocht konden voltooien.
Ze kregen de opdracht om in de etalages van de winkels op zoek te gaan. Het was alleen al leuk om te kijken naar al die mooie creaties. De eensgezindheid bracht een echt Halloweensfeertje in het dorp. Wie de opdrachten het best volgde kreeg een mooie prijs. Die werd dit keer uitgereikt door boekhandel Bruna.
Door de Trick or Treat bleef het niet alleen bij speuren. De kinderen kregen op veel plekken ook iets lekkers. Dat stemde de ouders nog meer tevreden en zo keek iedereen terug op een geslaagde koopzondag.
De eerstvolgende koopzondag wordt ingevuld door 't Pietenparcours. Ook dan is iedereen weer welkom!

WINNAARS Halloween speurtocht
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding