Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 264bcd
Sport

Hockey-interland bij MHC Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode - Afgelopen week was het een drukste van jewelste op de velden van MHC. Een internationale sportontmoeting stond op het programma. Teams van Leighton Park School en Rose Hill School speelden tegen de jongste jeugdteams van MHC. Op maandag was Leighton Park school te gast met een meisjesteam U13.

Op dinsdag kwam Rose Hill School op bezoek met twee meisjesteams U11. Het ontvangstcomité, onder de enthousiaste leiding van Margret Bongers, regelden alles tot in de puntjes. Leuke wedstrijdjes, sportieve onderlinge sfeer en na afloop nog een gezellige afsluiting. Het was zelfs zo geslaagd dat Rose Hill School graag nog een trainingsclinic wilde. Dat kon snel geregeld worden. Op woensdagmorgen namen Loes van der Heijden en Jorn van 't Hof de kinderen nog eens onderhanden. Met leuke technische oefeningetjes en allerlei spelvormen. Het was zo goed geslaagd, dat de scholen nu al aangeven dat ze volgend jaar graag terugkomen. MHC dus op de internationale toer.

Benieuwd naar wat MHC allemaal doet? Kom gerust een keer kijken bij onze minies op zaterdag van 10.00-11.00 uur. Of doe mee met de gratis PaasClinic waar je na afloop kunt kijken naar de Shoot Outs kampioenschappen. Speciaal voor stoere mannen!  Tot ziens op onze club.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u zin in Carnaval?Reageren!