Verlies voor Odisco

Olland - Afgelopen zondag speelde Odisco in Someren tegen Dakos. Odisco had het in eerdere wedstrijden niet gemakkelijk tegen deze ploeg, dus wist het dat het vandaag een lastige tegenstander zou treffen.

Odisco begon wat slordig aan de wedstrijd en leek overal een stapje te laat te zijn. Toch wist de ploeg uit Olland in de eerste aanval op 0-1 te komen. Daarna was Odisco niet gretig genoeg, waardoor Dakos binnen 10 minuten een 4-1 voorsprong kon pakken. Odisco kon niet aanhaken en had veel moeite op het warme kunstgras in Someren. Hierdoor vergrootte Dakos de voorsprong en was de ruststand 8-3.
In de rust werd de dames verteld feller te zijn en de kansjes die ze kregen, beter af te ronden.
Begin tweede helft kwam Dakos sterker uit de startblokken en liep snel weg naar 10-3. Hierna deed Odisco wat terug, maar liet ook nog wat kansen liggen. De dames werden wat feller en probeerden nog een keer aan te zetten. Dakos wist steeds op de juiste momenten de doelpunten te maken, waardoor Odisco niet dichtbij genoeg kon komen. Eindstand 12-8.
Odisco mistte vandaag een groot gedeelte van de wedstrijd de fel- en gretigheid om te winnen en dat resulteerde in de eerste verliespartij voor de dames uit Olland. Aanstaande zondag krijgen de dames om 12:00 de koploper SVOC 1 op bezoek. Wil Odisco aanhaken bij de top, dan zal deze wedstrijd gewonnen moeten worden.