Afbeelding
Foto: Jos vanNunen

Leiding en opslagruimte gezocht

Algemeen Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode - We zitten inmiddels halverwege de grote vakantie en de voorbereidingen van de Jeugdvakantieweek zijn nog in volle gang. Er hebben zich vele kinderen aangemeld om een week lang plezier te hebben met hun vrienden door heel Sint-Oedenrode.

Echter zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste jongeren vanaf 16 jaar die een groepje kinderen willen begeleiden. De week vindt plaats in de laatste vakantieweek, van 12 t/m 16 augustus. Geef je dan nu op, in ieder geval voor 31 juli, via de link op de website http://jeugdvakantieweek.nl. Jullie onmisbare hulp is heel erg welkom!

Ook zijn we naarstig op zoek naar een nieuwe opslag voor onze spelmaterialen. De laatste jaren hebben we gebruik mogen maken van een erg gastvrije plaatsgenoot, maar vanwege verhuizing moeten wij helaas ook op zoek naar een nieuwe ruimte. We zoeken een ruimte van minimaal 50 m2 in of rondom Sint-Oedenrode. Ben jij iemand of ken jij iemand die iets voor ons kan betekenen, neem dan contact met ons op middels het volgende mailadres: info@jeugdvakantieweek.nl.