Logo mooirooi.nl
Cor en Annemie Boeren.   | Fotonummer: 819e2a
Cor en Annemie Boeren.
Human Interest

't Buurtbenkske: "Is da wa!"

Sint-Oedenrode - Cor en Annemie Boeren komen iedere week vanuit Sint-Michielsgestel één exemplaar van verschillende Mooikranten ophalen. Zo ook deze week, op de fiets. Nadat ze de kranten hadden gepakt, maakte Annemie de opmerking dat ze buiten nog even op het 't Buurtbenkske wilde zitten. Niet wetende wat haar te wachten stond…

Kantoormanager José bood ze met liefde een kop koffie aan en dat werd door Annemie enthousiast begroet met "Is da wa!" Zo namen de twee fietsers gelukzalig plaats op het witte bankje voor het Mediahuis. Inmiddels gaat 't Buurtbenkske al flink over de tong en raakt het steeds verder bekend. Van Nieuw Zeeland tot Engeland en van Frankrijk tot…. Sint-Michielsgestel dus! Is da wa!
Zoals alle andere keren raakte de redactie ook dit keer met de bezoekers in gesprek. Het blijkt dat Cor en Annemie mantelzorgers zijn. Nadat ze zelf alle kranten hebben doorgespit, geven ze deze door aan hun vijf (!) mantelzorgadressen. Vanwege de vakantie van het duo hebben de mantelzorgadressen de kranten de afgelopen weken moeten missen. Maar gelukkig niet meer voor lang!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!