Logo mooirooi.nl
Gezellig samen op 't Buurtbenkske.   | Fotonummer: cc9702
Gezellig samen op 't Buurtbenkske.
Human Interest

Rooise globetrotter strijkt neer op 't Buurtbenkske

Sint-Oedenrode – Gert-Jan van Kerkoerle is een geboren Rooienaar en al lang geleden vetrokken uit dit dorp, het avontuur tegemoet. Woensdagmiddag streek hij samen met zijn Duitse vriendin Katrin Dittrich neer op 't Buurtbenkske. Ze zijn deze week in Rooi dankzij een heftige gebeurtenis. 

Zijn 72-jarige vader werd namelijk enkele dagen geleden gereanimeerd. Gelukkig met succes, dankzij enkele adequate burgers die zijn aangesloten bij Hart Safe Rooi. Gert-Jan is deze mensen dan ook erg dankbaar. Zonder de hulp van de toesnellende Rooienaren had zijn vader het waarschijnlijk niet meer na kunnen vertellen. 
Gert-Jan vertelde volop. Hij heeft 22 jaar een Landrover autobedrijf gehad in Engeland, dat hij in één klap verkocht. Daarna is hij naar Frankrijk (La Rochelle) getogen om er samen met zijn vriendin een bed & breakfast speciaal voor motorrijders te openen. Zelfs is Gert-Jan namelijk ook een fervent motorrijder. Een aantal maanden per jaar trekken ze met de motor door Europa, waaronder ook door Rusland. "Daar heb ik prachtige foto's van", maakt hij nieuwsgierig. Helaas had hij ze niet bij om te laten zien.
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Voor mij moet het Rooise zwembad in het centrum liggen.Reageren!