Logo mooirooi.nl
v.l.n.r. Jeroen van de Sande, Harry Vermeulen en Ties van Dooren   | Fotonummer: 446677
v.l.n.r. Jeroen van de Sande, Harry Vermeulen en Ties van Dooren (Foto: )
Meierijstad

Denne Muskens covermodel De Blauwe Kei Junior 2019-2020

Meierijstad - Het nieuwe covermodel van De Blauwe Kei Junior is bekend. Uit de drie genomineerde kinderen, die in de afgelopen weken werden voorgesteld in de Stadskrant, DeMooiRooiKrant en DeMooiSchijndelKrant, koos de jury voor de zevenjarige Denne Muskens uit Schijndel. Denne komt op de cover van De Blauwe Kei Juniorfolder 2019-2020, die na de vakantieperiode verschijnt.

Theater De Blauwe Kei ontving dit jaar weer enorm veel mooie, grappige en lieve reacties op de oproep voor een nieuw covermodel. Uit alle inzendingen werden drie kinderen genomineerd. Dit waren, naast Denne Muskens, Diede van den Broek en Sam de Wolf.
Afgelopen week koos de jury, bestaande uit Ties van Dooren (Stadskrant), Jeroen van de Sande (MooiRooi), Ineke Blummel (MooiSchijndel), Harry Vermeulen (Theater De Blauwe Kei) en Angela Schijf (theateractrice), de uiteindelijke winnaar. De keuze viel op Denne, die graag naar het theater gaat en zelf ook ontzettend houdt van zingen en dansen. Angela Schijf, die op afstand jureerde, zei het volgende over Denne: "Denne heeft supermooie ogen en volgens mij is ze heel lief. Ik hoop dat ze naar Kleine Nachtmuziek komt kijken in De Blauwe Kei, dan kunnen we samen dansen."
Denne wint, naast een professionele fotoshoot, vrijkaartjes voor een kindervoorstelling, een feestelijke overhandiging van het eerste exemplaar van De Blauwe Kei Juniorfolder op haar basisschool én ze komt natuurlijk op de voorpagina van De Blauwe Kei Juniorfolder 2019-2020 te staan.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!