Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 9ccb24
Meierijstad

Het 'gezicht' van De Blauwe Kei Junior?

Meierijstad - Voor De Blauwe Kei Juniorfolder zoekt Theater De Blauwe Kei ieder jaar een covermodel. Uit alle aanmeldingen voor de editie van seizoen 2019-2020 zijn drie kinderen gekozen die kans maken om het covermodel te worden. De genomineerde kinderen zijn: Diede van den Broek, Sam de Wolf en Denne Muskens. Begin juli kiest de jury de uiteindelijke winnaar of winnares. De winnaar wint een fotoshoot en vrijkaartjes voor een kindervoorstelling én komt op de voorpagina van De Blauwe Kei Juniorfolder 2019-2020 te staan. Stadskrant Veghel, de MooiRooi krant en de MooiSchijndel krant stellen de genomineerden voor.

Denne
In de afgelopen twee weken werden Diede en Sam al voorgesteld en nu is het tijd voor Denne. Deze Schijndelse meid is zeven jaar en gaat na de zomer naar groep vier van Basisschool De Heijcant. "Als Denne kan zingen of dansen is ze helemaal in haar element", vertelt moeder Tanja. "Hiphop is de richting die ze nu op gaat, want ze houdt van stoer dansen. Onlangs heeft ze met haar dansschool zelfs opgetreden in het Parktheater!" Naast dansen doet Denne aan hockey. Ook leest en knutselt ze graag. "Het is een stoere, nuchtere meid, maar tegelijk ook een dromer. Zo wil ze bij de bereden politie en trouwt ze graag met een prins. In het theater, in het museum of op een festival komen voor haar deze werelden bij elkaar. Denne vond het super leuk toen ze over de wedstrijd hoorde. Juist omdat ze ook bekend is met het theater, we er met regelmaat te vinden zijn en ze dus ook al een echte cultuursnuiver is, leek het haar heel leuk."

De Blauwe Kei Junior
De Blauwe Kei Juniorfolder is een uitgave van Theater De Blauwe Kei die ieder jaar na de zomervakantie uitkomt. In de folder staan alle jeugdvoorstellingen én is te lezen hoe kinderen gratis lid kunnen worden van De Blauwe Kei Juniorclub. Ben je aangemeld voor De Blauwe Kei Junior, dan word je op de hoogte gehouden van alle jeugdvoorstellingen en ontvang je het hele jaar door interessante nieuwtjes, acties, spelletjes, kleurplaten en prijzenvragen.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!