Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 82af46
Foto:

Midzomerconcert NJA

Sint-Oedenrode - Zaterdagavond 22 juni aanstaande is het tijd voor het jaarlijks midzomerconcert. Tijdens deze heerlijke zomeravond gaat het Fanfareorkest Nos Jungit Apollo u verwennen met mooie zuiderse Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek.

Mocht het weer dus niet meewerken zult u wel de zomerse sfeer gaan proeven op deze avond. Anders als andere jaren zal dit concert plaatsvinden bij het thuishonk van NJA, voor het terras van De Beurs. Op deze mooie locatie zal u lekker kunnen genieten van een lekker drankje en bijbehorende tapas samen met de klanken van NJA en een gastoptreden van…. Dennis van der Sanden.

Natuurlijk mag bij dit Zuiderse concert het nationale instrument van Spanje niet ontbreken, de Gitaar! Dennis van der Sanden zal bij NJA aanschuiven om samen en alleen een aantal flamboyante en pikante nummers voor te schotelen. Dennis start in augustus met een muzikale gitaaropleiding aan het beroemde Berklee College of Music in Amerika. Deze school wordt gezien als beste van de wereld. Een hele prestatie dus en een eer dat deze jonge muzikant nog eens het orkest komt vergezellen en versterken. Kom dus kijken, Zaterdagavond 22 juni, aanvang 20.30 uur, entree gratis bij De Beurs voorzijde.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Voor mij moet het Rooise zwembad in het centrum liggen.Reageren!