Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: ebe89c

Feest voor 'Koningin van de Kleuters'

Nijnsel - 6 Juni 2019 was een speciale dag voor Dorine van der Loo uit Sint-Oedenrode. Ze vierde namelijk haar 25-jarig jubileum. Ze werkt al 34 jaar in het onderwijs. Dit werd groots gevierd, zoals traditie is in Nijnsel. Daar houden ze wel van een feestje.

Tijdens de drukke, laatste weken van het schooljaar heeft het team van basisschool Nijnsel de schouders er samen onder gezet om tussen de rapporten, ouderavonden, verkeersweek, etc. etc. door een spetterende dag voor Dorine te organiseren. Ook veel ouders stonden ten dienste van de school om er voor Dorine een onvergetelijke dag van te maken. In korte tijd werd er veel leuks geregeld. Zonder de ouders zou dit niet gelukt zijn en daar is de school dankbaar voor.
Het begon allemaal met een warm onthaal in een erehaag van kinderen en bloemen voor Dorine en Johan (de man van Dorine). Álle kinderen van de school hadden een bloem bij zich. Wat een mooi gezicht was dat toen ze deze omhoog hielden, wow! Dorine & Johan op een speciaal versierde fiets, fietsend door de erehaag op naar het podium.
Daar werd juf Dorine door de directeur bekroond tot 'Koningin van de Kleuters'. Aangezien ze al ruim 25 jaar de kleuters lesgeeft in Nijnsel. Een echte 'klosser', die zie je nog maar weinig. Dorine is er zo één en daar zijn ze in Nijnsel heel blij mee. Een échte kleuterspecialist elke dag vol enthousiasme en passie aan het werk met de kleuters. Hip is ze ook nog, ze gaat écht met de tijd mee, dus Nijnsel hoopt nog lang van haar inzet te mogen genieten. Wat is het team trots op haar!
Na de bekroning en felicitaties van alle kinderen gingen de twee kleutergroepen in de wijk op Sprookjes-Vossenjacht. Ouders begeleidden de kinderen en Dorine kwam samen met Johan wuivend als dé koningin voorbij gefietst.
Toen werd er gespeeld en volgde voor elk kind van de school een heerlijke traktatie van Dorine, wat boffen! Na het smullen mochten de eregasten van deze dag 'de kleuterklas van juf Dorine' mee met de huifkar naar park de Kienehoef om daar lekker te picknicken en te spelen. In het park werd nog een versje met de klas opgezegd en een cadeau aangeboden. De zon scheen ook nog en zo was de dag compleet. Moe en voldaan ging de klas in de huifkar terug naar school.

De dag van Dorine kon niet meer stuk, wat heeft ze genoten. Ze straalde van oor tot oor en Johan stond vol trots naast haar. En dat was de intentie van alle mensen die geholpen hebben, gewoon omdat Dorine het zó ontzettend verdient!
In de avond gingen de collega's nog lekker samen uit eten onder het genot van een drankje om het feest af te maken en naast het jubileum van Dorine ook het 40-jarig jubileum van meneer Carlo te vieren. En dát feest volgt later nog op school en staat gepland op 18 juni. Hierover leest u later meer. Kijk voor alle foto's op www.mooirooi.nl


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!