Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 0e98f9
Sport

Van Dijck wint Maarten van den Bosch Memorial

Sint-Oedenrode - Met Hemelvaart vindt traditiegetrouw een outdoor springwedstrijd op gras plaats in Sint-Oedenrode. Net als in Eindhoven, Aken en Mierlo. Op de eerste dag wordt ook een 1.40 m rubriek verreden ter herinnering aan de jong overleden oud-voorzitter van de Rooise ruiters Maarten van den Bosch.

Dit jaar waren er na de eerste ronde vijf foutloze combinaties, waaronder Thom van Dijck met Don Diablo, die allemaal een snelle barrage kunnen rijden. In de barrageronde bleven drie combinaties foutloos en de barragetijd van Thom en Don Diablo was de snelste. De grote beker mag een jaar lang bij Thom op de kast staan.
Op vrijdag eindigde Mandy Jansen en het paard Aphodite SZ met een zevende prijs na twee foutloze rondes. Op vrijdag startte Suzan van Gastel haar paarden Humphry en Incognito in de klasse L.
Humphry was in de barrage de snelste en behaalde dus de eerste prijs. Incognito eindigde met een zevende prijs. Op zaterdag werden er springwedstrijden voor paarden verreden in de klasse B, L en M. Dit waren selectiewedstrijden voor kring Eindhoven- de Kempen.
Noortje Gevers en het paard Jasmijn waren na twee foutloze omlopen de snelste in de rubriek springen klasse L en mochten de eerste prijs in ontvangst nemen. Marwin van de Nieuwenhuijzen en het paard Her Touch behaalden in deze klasse de zevende prijs. Ronja Dallner sprong in de klasse B het paard Betty. Een foutloze barrage en 70 stijlpunten waren goed voor een zevende prijs.
Mandy Jansen verscheen in de klasse M aan de start met het paard Icarla. Mandy en Icarla bleven in de klasse M beide rondes foutloos en behaalden de derde prijs.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?



Reageren!