Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: de7d15
Sport

Nijnsel verliest ook niet tegen WEC

Nijnsel - Een vijftiende overwinning op rij zat er helaas niet in voor het eerste van VV Nijnsel/TVE Reclame, maar wederom werd zondag niet verloren. Wellicht zat het kampioenschapsvocht de mannen nog in de benen. Het werd 1-1 bij WEC in Wijbosch.

Arjan van Zutphen heeft zijn kruid tot het allerlaatst bewaard. Al vroeg in de wedstrijd schoot hij zijn eerste goal van het seizoen binnen. Toen niet veel later de thuisploeg 1-1 maakte, leek iedereen het wel prima te vinden. Voor zowel WEC als Nijnsel stond er niets meer op het spel en dus werd de wedstrijd kalmpjes uit gevoetbald. Voor de kampioenen stond de dag meer in het teken van het afscheid van Harold van de Laar, Nick Lathouwers en Nick Dortmans. Stuk voor stuk mannen die van grote waarde zijn geweest voor het eerste team. Zij blijven gelukkig wel hun kunsten vertonen op de Nijnselse velden.

ED-voetbalgala
Aankomende vrijdag maakt VV Nijnsel / TVE Reclame kans op nog meer prijzen. De club is in alle categorieën genomineerd bij het ED-voetbalgala voor amateurs, wat in De Verlenging in het Philips Stadion wordt gehouden. Het eerste is genomineerd voor Ploeg van het Jaar, Tim de Wert voor de titel Coach van het Jaar, Jelle de Louw voor Speler van het Jaar en Nicole Vervoort voor Speelster van het Jaar. 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!