Logo mooirooi.nl
Wim en Lucy voor hun nieuwe onderkomen.   | Fotonummer: 825450
Wim en Lucy voor hun nieuwe onderkomen. (Foto: Jeroen van de Sande)

Bekkers Advies pakt uit met kunst

Sint-Oedenrode - Lucy Bax, eigenaar van Bekkers Advies is zichtbaar trots op haar nieuwe pand aan de Borchmolendijk 24 te Sint-Oedenrode. En terecht. Het prachtige monumentale pand is keurig ingericht voor de start van haar zoals ze het zelf noemt ondernemende administratie- en fiscaal advieskantoor. En ondernemend is ze ook. Want ze gaat haar pand ook openstellen voor bezoekers die van kunst houden. Per 4 maanden wordt er een nieuwe expositie ingericht.

'Bij zo'n prachtig pand hoort mooie kunst', zegt ze nadat de schilderijen van Jeanne Geubbels zijn opgehangen. 'Erg leuk voor onze medewerkers en relaties, maar ook leuk voor liefhebbers van kunst. Tijdens kantooruren mogen ze wat ons betreft binnenlopen. Secretaresse Marieke van Acht zal bezoekers hartelijk ontvangen'.
De expositie van Jeanne Geubbels uit Nederweert bestaat uit vooral figuratief werk waar een goede combinatie van kleur, contrast en compositie prima tot hun recht komen. Naast figuratieve schilderijen wordt soms de combinatie gezocht met meer abstracte afbeeldingen. Ze houdt van uitdagend werken. Bijvoorbeeld door te onderzoeken hoever ze kan gaan met een materiaal door natter dan nat te aquarelleren. En zo heeft ze in Tanzania ervaring opgedaan met de tinga tinga kunstvorm. Het is zeker de moeite waard om ook op deze wijze kennis te maken met Bekkers Advies. De feestelijke opening is op 24 mei.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!